Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به اینکه بیشتر مردم چهارمحال و بختیاری به کشاورزی دامپروری مشغول هستند، رشته‌های کشاورزی و دامپروری رشته‌های تخصصی و بومی این استان محسوب می‌شود.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انتخاب رشته کنکور فرایندی تاثیرگذار در سرنوشت و تعیین مسیر زندگی و حرفه‌ای افراد است و انتخاب رشته ادامه فرایند هدایت تحصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتخاب رشته بر اساس استعداد، توانایی ها، علایق و شرایط فرهنگی و اجتماعی افراد صورت می‌گیرد و در پایگاه‌های انتخاب رشته به داوطلبان کمک می‌شود تا بتوانند بهتر تصمیم بگیرند و عواقب تصمیم خود را بپذیرند و احساس مسئولیت و خود اثربخشی کنند.

رشته تحصیلی به حدی حائز اهمیت است که نادرست بودن آن باعث افت علمی و حدر رفتن منابع اقتصادی و انسانی و بی انگیزگی در نسل فردای کشور می‌شود، این امر اگر به درستی اتفاق نیفتد شخص را دچار بی تفاوتی نسبت به مسائل اجتماعی و ایجاد اختلالات روانی در زندگی فردی و اجتماعی اش می‌کند

بسیار اتفاق افتاده است که دانش آموزان فعال و با استعداد به خاطر اینکه رشته تحصیلی مناسبی را در دبیرستان و دانشگاه انتخاب نکرده بودند، با اینکه این دوره‌ها را با موفقیت گذرانده بودند، در بزرگسالی ناچار شدند با نارضایتی شغلی را داشته باشند که مورد علاقه شان نیست و یا مجبور شدند آنرا رها کرده و به دنبال شغل دلخواه خود بروند.  
دراین راستا، تابستان سال گذشته خبرگزاری دانشجو با هدف پاسخگویی به این دغدغه تازه واردان به فضای دانشگاه، در گزارش‌های متنوعی با عنوان «کدام رشته، کدام دانشگاه» به معرفی این دانشگاه‌ها پرداخت و به معرفی کلی از رشته‌های دانشگاه‌های مادر در استان‌های مختلف کشور پرداخت.
امسال بنا داریم در خبرگزاری دانشجو، به معرفی برترین رشته‌ها در دانشگاه‌های مناطق مختلف کشور بپردازیم. برخی دانشگاه‌ها به دلیل موقعیت جغرافیایی خاصی که دارند، رشته‌های دانشگاهی خاصی را پوشش می‌دهند.
آشنایی با دانشگاه‌ها از این زاویه که هر دانشگاه در کدام رشته سرآمد است یا تولیدات علمی خاص دارد، در خبرگزاری دانشجو با سلسله گزارش‌هایی با عنوان «کدام رشته در کدام دانشگاه» امکان پذیر است. قصد داریم در این سلسله گزارش ها، به معرفی رشته‌های خاص در دانشگاه‌های خاص بپردازیم و داوطلبان ورود به دانشگاه را برای انتخاب رشته‌ای بهتر یاری کنیم.

در این گزارش به معرفی رشته‌های دانشگاه شهرکرد می‌پردازیم.
استان چهارمحال و بختیاری حدور ۱ درصد وسعت کشور را تشکیل می‌دهد.  حدود ۳۳ درصد از مجموع شاغلین استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند. دامپروری تاثیرگذارترین زیربخش کشاورزی استان می‌باشد.

گام آغازین جهت ایجاد دانشگاه شهرکرد در خردادماه سال ۱۳۵۶ با تأسیس دانشکده‌ دامپروری شهرکرد در یک ساختمان استیجاری واقع در میدان دانشگاه برداشته شد. با پایان یافتن انقلاب فرهنگی و بازگشایی دانشگاه‌ها در سال ۱۳۶۲، دانشکده‌ دامپروری به آموزشکده‌ کشاورزی تبدیل شد و به‌عنوان زیر مجموعه‌ای از دانشگاه صنعتی اصفهان با پذیرش ۳۰ دانشجو در دو رشته‌ امور زراعی و امور دامی در مقطع کاردانی به کار خود ادامه داد.

در سال ۱۳۶۷ آموزشکده کشاورزی به مجتمع آموزش عالی ارتقاء یافت و با موافقت شورای گسترش آموزش عالی کشور مجتمع آموزش عالی شهرکرد به دانشگاه شهرکرد تبدیل شد.     حمداله مشتاقی معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد در این باره می‌گوید: فضا‌های آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی موجود در دانشگاه بالغ بر ۱۴۷۰۰۰ متر مربع بوده و ۴۰۰۰۰ متر مربع نیز در دست احداث می‌باشد.

مشتاقی می‌افزاید: دانشگاه شهرکرد در حال حاضر دارای ۳۸۰ عضو هیئت علمی و بیش از ۷۵۰۰ هزار دانشجو و ۳۶ رشته در مقطع کارشناسی، ۸۰ رشته کارشناسی ارشد، ۴۰  رشته دکتری تخصصی و ۱ رشته دکتری حرفه‌ای می‌باشد.

معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد می‌گوید: امسال حدود ۱۳۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ۱۹۸ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، دکتری عمومی ۴۰ دانشجو و دکتری تخصصی ۱۴۰ دانشجو پذیرش خواهیم داشت.  
وی معتقد است در حال حاضر دانشگاه دارای ۸ دانشکده (فنی و مهندسی، ادبیات و علوم‌انسانی، علوم پایه، ریاضی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، علوم انسانی و هنر فارسان)، ۶ پژوهشکده (فناوری جنین دام، زیست فناوری، بیماری‌های مشترک انسان و دام، مرکز رشد، مرکز تحقیقات منابع آب و نانو) می‌باشد. همچنین در سال ۱۳۹۵ مرکز شتابدهی  نوآوری و مرکزتخصصی آپا (آگاهی رسانی، پشتیبانی و امدادرسانی) در دانشگاه راه‌اندازی شد.
مشتاقی با اشاره به تمایل داوطلبین کنکور به رشته‌های فنی می‌گوید: دانشکده فنی ما بیشترین پذیرش دانشجو را در رشته‌های برق و مکانیک دارد. دانشجویان بیشتر متمایل به رشته‌های هستند که بازار کار بهتری داشته باشد.

معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد معتقد است این دانشگاه در سال ۲۰۱۷ میلادی برای اولین بار در فهرست یک درصد دانشگاه‌های برتر جهان و هم چنین در زمره دانشگاه‌های موثر مهندسی جهان قرار گرفت و به لحاظ تولید بیشترین مقالات یک درصد برتر ISI  در میان دانشگاه‌های جامع کشور موفق به کسب رتبه ۱۸ کرد.     وی می‌افزاید: دانشگاه شهرکرد نسبت به دانشگاه‌های استان در زمینه‌های خوابگاه، سلف، کتابخانه و امکانات ورزشی در موقعیت خوبی برخوردار است.

مشتاقی می‌گوید: برای ارزیابی فعالیت شغلی دانشجویان در زمینه رشته درسی خود کمیته‌ای با عنوان  «رصد فارغ التحصیلان» تشکیل شده است در این کمیته مشخص می‌کنیم که آیا فارغ التحصیلان دانشگاه شهرکرد با توجه به رشته خود مشغول به کار هستند با خیر؟

معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد با اشاره به رشته بومی استان می‌افزاید:  با توجه به اینکه در صد بیشتر مردم مردم این استان به شغل استان چهارمحال و بختیاری در کشاورزی دامپروری مشغول به کار هستند دانشکده کشاورزی این دانشگاه از اهمیت ویژ‌های برخوردار است  و می‌توان گفت: رشته‌های کشاورزی و دامپروری رشته‌های تخصصی و بومی استان است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کدام رشته در کدام دانشگاه دانشگاه شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بهرام عین‌اللهی روز پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از 12 هزار پزشک در این آزمون تخصصی بیان کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام‌کننده در این آزمون 12 هزار و 358 نفر است که از این تعداد 6424 نفر خانم یعنی 52 درصد شرکت‌کنندگان و 5934 نفر آقا یعنی 48 درصد شرکت‌کنندگان را تشکیل می‌دهند. 

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در 29 حوزه امتحانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار می‌شود، افزود: داوطلبان شرکت‌کننده می‌توانند در 27 رشته تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین‌اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوری که در سال گذشته ظرفیت پذیرش از 3200 نفر به بیش از 5 هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز 12 درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط اساتید برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می‌شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می‌ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین‌اللهی درمورد رشته‌هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته‌ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته‌ها صورت گرفت. 

وی در ادامه با اشاره به افزایش تعرفه‌ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

وزیر بهداشت با اشاره به افرایش حقوق دستیاران در دولت مردمی خاطرنشان کرد: در سال جاری حقوق دستیاران مجرد 12 میلیون تومان و دستیاران متاهل 15 میلیون تومان درنظر گرفته شد و از طرف دیگر مراکز درمانی نیز از درآمدهای اختصاصی خود کارانه ای را به دستیاران پرداخت می‌کنند که این موضوع باعث شده که امسال استقبال بیشتری برای ورود به دوره دستیاری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال