Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد گفت: ثبت‌نام تکمیل ظرفیت داوطلبان دوره‌های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن‌ماه سال جاری و جاماندگان مهرماه از ۱۶ دی ماه آغاز شد.

کیانوش ظفریان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز پذیرش مرحله تکمیل ظرفیت دوره‌های کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد، اظهار کرد: کلیه جاماندگان از ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی مهرماه می‌توانند برای ثبت‌نام و مشاوره تحصیلی، به صورت حضوری به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد واقع در میرآباد شرقی نبش میدان جهاد دانشگاهی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مطابق اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی از ۱۶ دی ماه آغاز و ثبت‌نام در این مرحله به صورت حضوری و محدود است.

ظفریان با بیان اینکه مرکز آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد، از مراکز پیشرو و قدیمی استان محسوب می‌شود، گفت: در بهمن‌ماه سال جاری مرکز در شش کد رشته حقوق ثبتی، خدمات قضایی، دستیاری قضایی، برنامه‌سازی کامپیوتر و اینترنت و شبکه‌های گسترده و برای اولین بار بورس در مقطع کاردانی و سه کدرشته حقوق ثبتی، ارشاد در امور کیفری و مهندسی فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی بدون آزمون دانشجو پذیرفته است که تکمیل ظرفیت مرکز نیز در رشته‌های ذکر شده صورت می‌پذیرد.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد ساختمان مجهز و محیط آموزشی استاندارد، برگزاری منظم کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی مرتبط با مباحث مهارتی رشته‌های تحصیلی، بازدیدهای علمی هدفمند، برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی متنوع، شهریه مناسب در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها، عدم نیاز به مدرک پیش‌دانشگاهی برای ثبت‌نام، اعطای وام شهریه، امکان استفاده از دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی با دریافت تخفیف ویژه، قابل ترجمه بودن و اعتبار مدارک دانشگاه جامع جهت ادامه تحصیل در دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور را از جمله مزایای تحصیل در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، برشمرد.

ظفریان اضافه کرد: مطابق دستورالعمل ستاد مرکزی دانشگاه، تا زمانی که کمیته استانی مقابله با کرونا، مجوز برگزاری کلاس‌های حضوری را صادر نکند، کلیه کلاس‌های این مرکز آموزشی بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد در حال حاضر با بیش از ‭۵۰۰‬ دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی،  از جمله مراکز آموزشی  وابسته به موسسه آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور است که متولی نظام آموزش عالی علمی کاربردی و آموزش‌های مهارت محور است که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می‌شود.

به گفته وی، هدف دانشگاه جامع، بالابردن سطح مهارت و معلومات شاغلین بخش‌های مختلف، تربیت نیروی ماهر و فراهم آوردن موجبات مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی برای آموزش نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور است و خوشبختانه در سال‌های اخیر با شناخت بیشتر نیاز مردم نسبت به این دانشگاه و وضعیت بازار کار برای رشته‌های با شیوه آموزشی مهارتی، گرایش به سمت دانشگاه علمی کاربردی افزایش داشته است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری جهاد دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی تکمیل ظرفیت علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شهرکرد مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع تکمیل ظرفیت مرکز آموزش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران گفت: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که با رشد ۳۵ درصدی در جذب دانشجو روبه‌رو بوده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ هم‌زمان با گرامیداشت هفته معلم طی مراسمی از اساتید برتر و نمونه دانشگاه علمی کاربردی فولادین ذوب آمل با حضور رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل تجلیل به عمل شد.

رضا لحمیان رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار کرد: این دانشگاه بعد از تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود شش هزار و ۵۰۰ پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا ۳۵۰ دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که با رشد ۳۵ درصدی در جذب دانشجو روبه‌رو بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه در این راستا یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی نشان می‌دهد.

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره ۱۶ موفق به جذب ۴۰ میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی عنوان کرد: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود که با وجود امکاناتی که در این مراکز علمی کاربردی و فرهنگ و هنر و در فارغ‌التحصیلان مهارت‌محوری هست از بسیاری دانشگاه‌های مازندرانی و حتی دانشگاه مادر بیشتر است.

محمدباقر لیمویی رئیس مرکز علمی کاربردی فذا در ادامه با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی فذا برگزار کننده بسیاری از آزمون‌ها بوده که به زودی AS به این مجموعه اضافه می‌شود، اظهار کرد: همچنین این مجموعه در حوزه فعالیت مدرسه مهارت در مراکز علمی کاربردی مازندران توانست با موفقیت ورود پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه در فعالیت این مدرسه مهارت، مجموعه آموزش‌هایی برای استخدام است که با عنوان هلدینگ حنام گسترش یافت، افزود: آخرین گام این شرکت قرارداد با شرکت چینی برای ساخت و تولید ماشین‌آلات کشاورزی می‌باشد؛ همچنین اضافه کردن سه شرکت صنایع غذایی به این مجموعه است.

لیمویی ادامه داد: در این مجموعه هلدینگ از سال گذشته بنیادی به نام نخبگان حنام راه‌اندازی شد که در شروع کلیه به جذب دانش‌آموزان کسب رتبه زیر دو هزار تجربی، زیر هزار ریاضی و زیر پانصد انسانی پرداخته و با پرداختی این دانش‌آموختگان تحت پوشش مجموعه فذا قرار دادند.

رئیس مرکز علمی کاربردی فذا گفت: برنامه‌های مفصلی در حال اجراست که به نوعی گامی برای نگهداری نخبگان این شهر در کشور است.

کد خبر 750176

دیگر خبرها

  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • رقابت ۱۶ هزار و ۴۷۱ داوطلب کرمانشاهی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC